Levensloop Beveren | Relais pour la Vie

Levensloop Beveren

Relais: 
Quand: 
15 Octobre
Type: 
Événement

Levensloop, een initiatief van Stichting tegen Kanker, is de meest toegankelijke beweging die iedereen in België wil motiveren om lokaal bij te dragen aan de strijd tegen kanker. Samen met de vrijwilligers van het lokaal comité kan iedereen het hele jaar door, wanneer hij maar wilt deelnemen aan de beweging, door:

  • de moed te vieren van al diegenen die gestreden hebben of nog strijden tegen kanker. Deze Vechters worden het hele jaar door gesteund door de lokale gemeenschap via specifieke acti-viteiten. Op de Levensloop-evenementen zijn zij de eregasten en worden ze extra in de bloe-metjes gezet;
  • de herinnering levendig te houden aan al diegenen die aan kanker zijn gestorven;
  • de lokale gemeenschap aan te moedigen in haar dagelijkse inzet in deze strijd tegen kanker.

Wat is het Levensloop-evenement?

Eenmaal per jaar worden de inspanningen van het lokale vrijwilligerscomité om de Levensloop-beweging levend te houden, bekroond met een feestelijk Levensloop-evenement, een ware apotheose van een plaatselijk engagement in de strijd tegen kanker.

Schrijf je in als Vechter

Ben je zelf geconfronteerd? Registreer je als vechter en word verwend op 15 en 16 oktober! Tal van activiteiten worden gedurende het evenement gratis aangeboden aan onze Vechters.

Ik schrijf me in en neem gratis deel als Vechter.

 

Schrijf je nu in voor het Levensloop-evenement van Beveren! 

Partagez cette page et Invitez vos amis !: 
Date
Samedi, 15 Octobre, 2022 - 15:00 à Dimanche, 16 Octobre, 2022 - 15:00
Prix
10€ per deelnemer Vechtersactiviteiten zijn gratis
Adresse Klapperstraat 103, Beveren