Levensloop Genk | Relais pour la Vie

Levensloop Genk

Relais: 
Quand: 
14 Octobre
Type: 
Événement

Het feestelijk Levensloop-evenement van 24u draait rond solidariteit en fondsenwerving.Omdat kanker nooit slaapt, tonen we ons op het evenement solidair met alle Vechters en hun naasten door 24u in estafette te wandelen of te lopen. De drie ceremonies – Openingsceremonie, Kaarsenceremonie & Slotceremonie – zijn de drie sleutelmomenten van het Levensloop-evenement : 

  • Openingsceremonie op zaterdag 14/10/2023 -14.30 uur.  Deze ereronde van de Vechters vormt het startschot van Levensloop. Hiermee vieren Vechters hun overwinning, geven ze anderen hoop en bedanken ze iedereen die hen steunt.
  • Kaarsenceremonie zaterdag 14/10/2023 -  20.00 uur.   Dit symbolische moment is bedoeld om mensen met kanker te steunen, personen te vieren die de ziekte overwonnen en overleden dierbaren te herinneren.
  • Slotceremonie zondag 15/10/2023 - 14.30 uur   De Slotceremonie zet iedereen die Levensloop mee mogelijk maakt in de bloemetjes en wordt ook het ingezameld bedrag bekend gemaakt. Als orgelpunt lopen al deze mensen samen nog een laatste ronde voor de strijd tegen kanker.

Schrijf je onderaan in voor het Levensloop-evenement !Bij de registratie kan je je teamkeuze aangeven. Vanaf dit jaar kan je je ook inschrijven zonder team.

Wil je liever niet actief mee wandelen of lopen? Kom dan langs en geniet van de gratis optredens, kinderanimatie en van de vele drink- en eetmogelijkheden.Meedoen als vrijwilliger, Vechter of een Levensloop financieel steunen kan uiteraard ook.Volg ons ook via facebook :https://www.facebook.com/LevensloopGenk

Bedankt voor je steun in de strijd tegen kanker

Partagez cette page et Invitez vos amis !: 
Date
Samedi, 14 Octobre, 2023 - 14:30 à Dimanche, 15 Octobre, 2023 - 14:30
Adresse Atlas College Genk Mosselerlaan 110, Genk