Levensloop Westhoek 2024 | Relais pour la Vie

Levensloop Westhoek 2024

Relais: 
Quand: 
21 Septembre
Type: 
Événement

Het feestelijk Levensloop-evenement van 12u draait rond solidariteit en fondsenwerving. Omdat kanker nooit slaapt, tonen we ons op het evenement solidair met alle Vechters en hun naasten door 12u in estafette te wandelen of te lopen. De drie ceremonies – Openingsceremonie, Kaarsenceremonie & Slotceremonie – zijn de drie sleutelmomenten van het Levensloop-evenement:

  • Openingsceremonie: Deze ereronde van de Vechters vormt het startschot van Levensloop. Hiermee vieren Vechters hun overwinning, geven ze anderen hoop en bedanken ze iedereen die hen steunt
  • Kaarsenceremonie: Dit symbolische moment is bedoeld om mensen met kanker te steunen, personen te vieren die de ziekte overwonnen en overleden dierbaren te herinneren.
  • Slotceremonie: De Slotceremonie zet iedereen die Levensloop mee mogelijk maakt in de bloemetjes en wordt ook het ingezameld bedrag bekend gemaakt. Als orgelpunt lopen al deze mensen samen nog een laatste ronde voor de strijd tegen kanker.

Hoe deelnemen?

  1. Schrijf je onderaan in voor het Levensloop-evenement! Bij de registratie kan je je teamkeuze aangeven.
  2. Wil je liever niet actief mee wandelen of lopen? Kom dan langs en geniet van de gratis optredens, en van de vele drink- en eetmogelijkheden.
  3. Meedoen als vrijwilliger, Vechter of een Levensloop financieel steunen kan uiteraard ook.

Tot binnenkort op Levensloop!

Partagez cette page et Invitez vos amis !: 
Date
Samedi, 21 Septembre, 2024 - 10:00 à 22:00
Prix
10 €
Adresse Hamiltonpark Oudstrijderlaan, Ieper