Getuigenis: Fried Ringoot: kracht vinden bij kanker | Relais pour la Vie

Getuigenis: Fried Ringoot: kracht vinden bij kanker


"En...? Alles goed?"En...? Alles goed?" vraagt Fried Ringoot in een theatervoorstelling waarin hij aangrijpend en herkenbaar, maar vooral met veel humor vertelt over zijn ervaring met kanker.

Fried laat niemand onberoerd want hij laat tijdens deze voorstelling diep in zijn ziel kijken. Hij spreekt niet alleen over de pijn en het verdriet die de ziekte teweeg brengt, maar over hoe de ziekte mensen dichter bij elkaar brengt. Humor is zijn belangrijkste wapen!

De grens tussen een lach en een traan is vaak heel dun. Het is een voorstelling waar je niet naar komt kijken. Je beleeft ze.

"Ikzelf mag dat doen, op zo’n manier over kanker praten. Ik heb het zelf helemaal beleefd, dus ik heb recht van spreken". (I. Depraetere, Het Nieuwsblad, 19-03 2015)

Deze rasperformer zuigt je mee in een fijngevoelig, gepolijst verhaal vol humor en met een ontzettende dosis zelfrelativering. Veelzijdig, pakkend, herkenbaar, zalig muzikaal, soms heerlijk absurd, aangrijpend, teder en grappig. En toch steeds met beide voeten in de realiteit: durven naar het leven te kijken zoals het écht is !


Meer info: http://www.friedtheater.be

Motivez vos amis à soutenir le Relais pour la Vie via vos réseaux sociaux