Levensloop Genk eerste editie | Relais pour la Vie

Levensloop Genk eerste editie

Het was nog wat zoeken na die eerste twee schuchtere vergaderingen op het stadhuis in Genk... Van op een veilige afstand werd kritisch bekeken en beluisterd wat de mensen van de Stichting tegen Kanker ons kwamen vertellen.

Het ijs smolt vlug weg net als de afstand tussen onze comitéleden. Iedereen vond vlug zijn/haar plaats binnen ons vrijwillig actiecomité. Vechters, missie, teams, logistiek, boekhouding,catering, animatie, vrijwilligers...de puzzel viel mooi ineen, al was het op sommige stukken wat langer wachten.

Met de steun van enkele grote partners, zoals stad Genk en T.I.S.L., nam alles vlug vorm aan, of alleszins de eerste blauwdruk.  Tel daarbij nog de steun van een enthousiaste meter & peter, Stephanie De Buysser en Koen Vanmechelen, en het verhaal van Levensloop Genk kon starten na een geweldige kickoff.

De zoektocht naar vechters, teams, sponsors, enz...kon beginnen. Hierbij rekenend op ons superteam zou het ons lukken, de ene keer al wat makkelijker dan de andere.

Het mooie aan ons team zijn de vechters, natuurlijk kennen we wel allemaal een vechter in onze dichte omgeving, binnen ons team. Mensen die weten wat de ziekte en de behandelingen inhouden, mensen die weten waar ze het voor doen. Stuk voor stuk prachtige mensen die ons ook van tijd tot tijd met de voeten op de grond houden en ons voorhouden voor wie we onze Levensloop organiseren.. onze vechters & onze missie!!!

Het is mooi om te zien hoe een paar vreemden na een paar maanden naar elkaar toe gegroeid zijn en een superteam vormen dat Levensloop Genk op poten zet. De groep vreemden is, langzaam groeiend, een groep LL'ers/vrienden geworden. Super enthousiast, bruisend van de ideeën en energie, een groep waar ieder kan rekenen op de steun en vriendschap van de ander.

Stilaan werken we naar onze Levensloop toe en iedereen wil in zijn/haar enthousiasme de volledige puzzel zien, ook al is dat nog even wachten.


Genk levensloop ceremonie

Motivez vos amis à soutenir le Relais pour la Vie via vos réseaux sociaux