Deinze beweegt tegen Kanker! | Relais pour la Vie

Deinze beweegt tegen Kanker!

Relais: 
Quand: 
10 Octobre
Type: 
Activité de comité

Deinze beweegt tegen Kanker! is een feestelijk solidariteitsevenement voor alle leeftijden. Het draait allemaal rond samen met je stadsgenoten gezond in beweging zijn en tegelijkertijd fondsen werven voor de strijd tegen Kanker.

Hoe kan ik hieraan deelnemen? Deelnemen kan individueel of in team. Schrijf je dan eerst in door hier te klikken

Wat doet een team? Een team gaat de uitdaging aan om gedurende 10u in beweging te blijven op minstens één parcours met minstens 1 teamlid. Het team organiseert dit zelf met de teamleden. Een team kan ook proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen door zich te laten sponsoren (fiscaal aftrekbaar vanaf € 40) voor de uitdaging van 10u of voor een nog grotere uitdaging. Het team kan ook voorafgaand initiatieven nemen om geld in te zamelen. De ingezamelde gelden worden op de website vermeld en ook de sponsors – wanneer ze dat wensen. 

Wil je deel uitmaken van een bestaand team of wil je zelf een team aanmaken? Klik dan op deze link en volg de uitleg (eerst inloggen; Levensloop Deinze aanduiden, de vraag beantwoorden of je wil aansluiten bij een bestaand team of een nieuw team wil maken...). Op de website verschijnt dan je naam bij het juiste team, of je nieuwe team.

Wil je graag dit initiatief, een team of een deelnemer steunen met een gift? Klik dan hier

Wat is een Vechter? Een Vechter is iemand die gevochten heeft tegen kanker of nog volop in behandeling is. Het is niet gemakkelijk om daar mee naar buiten te komen. En dat hoeft ook niet. Maar soms doet het deugd om te zien dat je niet alleen bent met deze ziekte. Het is iets heel persoonlijk maar soms lucht het op om er eens over te praten. Het is ook belangrijk dat we ons bewust worden van het hoge aantal mensen dat met kanker te maken krijgt. Vechters kunnen daarom een paarse vechters t-shirt aandoen tijdens 'Deinze beweegt tegen Kanker!' wanneer ze dat willen. In ieder geval krijgen vechters een gratis ontbijt en kunnen ze zich inschrijven voor gratis leuke sessies. 

Wil je je als vechter registreren? Klik dan hier en registreer je. Je gegevens worden volgens de privacy regels behandeld. 

Partagez cette page et Invitez vos amis !: 
Date
Dimanche, 10 Octobre, 2021 -
08:00 à 18:00
Prix
Deelnemen aan de dag kost € 10. Gratis voor Vechters en iedereen tot en met 16 jaar.
Adresse Vaart Links 23 , Deinze
Contact
deinze@levensloop.be

D'autres activités

Soutenez la lutte contre le cancer.

Activité de comité
Vendredi
24/09
Turnhout 2021
Activité de comité
Samedi
25/09
Aalst 2021
Activité de comité
Samedi
25/09
Gent 2021
Événement
Samedi
02/10
Namur 2021
Activité d'équipe
Vendredi
08/10
Mons 2021
Activité de comité
Samedi
09/10
Edegem 2021
Activité de comité
Dimanche
10/10
Evergem 2021
Activité de comité
Dimanche
10/10
Deinze 2021